11 Nisan 2018

Düzce Valisi Sayın Dr. Zülkif DAĞLI İlçemizi Ziyaret Etti

Valimiz Sayın Dr. Zülkif DAĞLI ilçemizde mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. İl Özel İdaresi tarafından yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında da İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sn. İsmail SÜNDÜK sunum yaptı. Sunumların ardından toplantı Valimiz Sayın Dr. Zülkif DAĞLI’nın başkanlığında devam etti ve muhtarların talepleri dinlendi.

Toplantının ardından Valimiz Sayın Dr. Zülkif DAĞLI ilçemiz ziyaretleri kapsamında Halk Pazarımızı gezerek pazar esnafı ve vatandaşlarla hasbihal etti. Esnafa hayırlı, bereketli kazançlar diledi.

Valimiz Sayın Dr. Zülkif DAĞLI Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde başlatılan Okur Yazarlık Seferberliği kapsamında ilçemiz Yeşiltepe Mahallesinde Okuma Yazma Kursuna katılan büyüklerimizi ziyaret etti.

Düzce Valisi Sayın Dr. Zülkif DAĞLI İlçemizi Ziyaret Etti
E-Belediye Sistemi E-Belediye Sistemi E-İmar Online Ödeme Kent Rehberi Sosyal Medya'da Biz