Ramazan Bayramı Bayramlaşma Programları.

Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen Belediye bayramlaşma programına protokol üyeleri ve belediye personelinin yanı sıra çok sayıda vatandaş büyük ilgi gösterdi. Belediye bayramlaşma programına gelenler belediye binasını doldurdu.

Belediye Başkanımız Muhsin YAVUZ ramazan bayramı kutlamalarına bayram namazı sonrası merkez camimiz de vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak başladı.

Daha sonra Belediye binasında tebrikleri kabul etti. Belediye binasında başkanlık makamında misafirleri karşılayan başkanımız, sohbet ve muhabbet ortamında ilçe protokol üyeleri,  belediye personeli ve çok sayıda vatandaşın katılım sağladığı belediye bayramlaşma programını gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Muhsin YAVUZ  Çocukları Sevindirdi

Belediye binasına gelen çok sayıda çocukta Belediye Başkanı Muhsin YAVUZ ile bayramlaştı. Çocukların bu ilgisini karşılıksız bırakmayan Belediye Başkanı Muhsin YAVUZ, çocuklara zarf içerisinde bayram harçlığı verdi.

Daha sonra sırasıyla İlçe kaymakamlık bayramlaşma programına katılan başkanımız Muhsin YAVUZ Kaymakamlık bayramlaşma programı sonrası ilçe emniyet amirliği ve ilçe jandarma komutanlığında görevli  emniyet güçlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Gün içerisinde ilçe genelinde esnaf, yaşlı, hasta ve bir hafta önce elim bir trafik kazası geçirerek vefat eden Ufuk KURT’ un ailesine bayram ziyaretleri gerçekleştiren başkanımız Muhsin YAVUZ daha sonra Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk ÖZLÜ ve Düzce Milletvekili Ayşe KEŞİR’in ilçe ziyaretlerinde halk ile bir kez daha geniş katılımla bayramlaşma programı gerçekleştirdi.

Belediye Bayramlaşma programına katılımlarından dolayı herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Muhsin YAVUZ;

“On bir ayın sultanı olan Ramazan Ayını geride bırakarak sağlık ve huzur içerisinde hep beraber millet olarak inananlar olarak Ramazan Bayramı’na kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tabi ki Ramazan Ayının kendine mahsus özellikleri, güzellikleri var. Ramazan Ayı yaşamaya değer bir aydı. Bizler Müslümanlar olarak bu ayı hep beraber yaşadık. Yapılmış olan ibadetlerin Cenab-ı Hakk nezdinde kabul görmesini niyaz ediyorum. Bayramınızı tebrik ediyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah nice bayramları huzur ve mutluluk içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizde geçirmeyi, yaşamayı, görmeyi, Cenab-ı Hakk bizlere ve bizden sonraki nesillere de aynı şekilde yaşamayı nasip etsin. İnşallah en kötü günümüz böyle olsun temennisinde bulunuyorum. Belediye olarak her zaman başarılarımızın artarak devam etmesini Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum. Belediye olarak her zaman halkımızın emrindeyiz. Halkımızın hizmetkârı olacağız. Belediye 24 saat esasına göre ve 24 saat hizmet veren, halkın emrinde olan bir kurum. Bu bakımdan hepimiz itinalı ve tedbirli olmamız gerekir. Hepinizin bayramını tebrik ederim. Allah tekrarına eriştirsin” şeklinde konuştu.