Geleneksel İftar Programına Yoğun Katılım.

Çilimli Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğine yoğun katılımın yanı sıra Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Dr. Faruk Özlü, Düzce Milletvekilimiz Fevai Arslan, İl Başkanımız Hikmet Keskin, ilçe Belediye Başkanlarımız, Sanayici ve iş adamlarımız ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Muhsin YAVUZ davetlileri bizzat kendisi karşılayarak tüm misafirleriyle tek tek ilgilendi.

İftar yemeğinde  konuşma yapan Başkan Muhsin YAVUZ; " Ramazan ayında her akşam bir mahallemizi ziyaret edip doğup büyüdüğüm insanlarla ekmeğimi paylaşmaya devam ediyorum, Allah'ın izni ile ömrüm yettiğince özellikle Ramazan ayında iftarlarda hemşehrilerimle olmak istiyorum, davetimize katıldığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim, Allah tuttuğumuz oruçları ve duaları kabul etsin." dedi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Dr. Faruk Özlü, konuşmasında; bugünlerde hem Dünya’da hem’ de Türkiye’de önemli gelişmeler oluyor. Aramızın iyi olduğu dost ve kardeş ülkelerin bulunduğu coğrafyada çıkan sıkıntıları görüyoruz. Bunları hep birlikte el ele verip aşacağız. Dostlarımızı yalnız bırakmayacağız. Onlara yardımcı olacağız” dedi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Dr. Faruk Özlü, konuşmasının hemen ardından Cumhurbaşkanlığı tarafından desteklenen “Bisiklet Dostluğu” projesi kapsamında 10 çocuğa bisiklet hediye etti.