Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Dr. Faruk ÖZLÜ İlçemizi Ziyaret Etti.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Dr. Faruk ÖZLÜ biz dizi ziyaret ve açılış yapmak üzere ilçemizi ziyaret etti.

Düzce Milletvekilimiz Ayşe KEŞİR, ilçe Kaymakamı Mahmur ŞENER, Belediye Başkanımız Muhsin YAVUZ ve çok sayıda protokol üyesi ile birlikte ilçemiz girişinde karşılandı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Dr. Faruk ÖZLÜ ilk olarak ilçemiz muhtarları ile kahvaltı programında kısa bir toplantı yaptıktan sonra ilçemiz çarşı meydanında halkı selamlayarak  esnaf  ziyareti gerçekleştirdi  ve halkın, esnafın sorunlarını dinledi.

Daha sonra İbrahim Hoşver Okulu öğretmenleri ile kısa bir toplantı yaptı.

Cuma namazını ilçemiz merkez camiinde vatandaşlarla kılan Bakanımız Dr. Faruk ÖZLÜ daha sonra  yeni kurulan özel bir marketin açılışını gerçekleştirerek ilçemizden ayrıldı.