Topçular Mahallesi Yeni Yol Açma Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler mahallelerde kaldırım, yol açma ve genişletme çalışmalarına hız vererek hizmet atağını sürdürüyor. Yeni açılan yollar ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken, İlçemiz gelişimine de katkı sağlıyor. Topçular Mahallesi okul caddesi ile Düzce Caddesi arasında yeni bağlantı yolu olarak açılan 107. sokağın açımını gerçekleştiren Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çilimli genelinde yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Şehirlerin hizmetlerle geliştiğini kaydeden Belediye Başkanımız Muhsin YAVUZ, yeni yolların ve yatırımların olduğu yerlerde ticaret yoğunluğunun da arttığını belirtti. Başkanımız Muhsin YAVUZ , ilçe yaşamının kolaylaştırılması için çalışmaların aralıksız devam edeceğini kaydetti.