Çilimli Belediyesi Sosyal Tesisleri Tadilat ve Çevre Düzenlemesi Hızla Yapılıyor

Çilimli Belediyesi sosyal tesislerinin tadilat ve çevre düzenleme çalışmalarına başlandı. En kısa sürede halkın hizmetine sunulması planlanan Tesislerde fen işleri müdürlüğü inşaat ekibi ve park bahçe ekiplerince çalışmalar yürütülüyor. Belediye sosyal tesislerinde oturma gurupları, çocuk parkı ve yeşil alan çalışmaları yapılarak, halkın ailece hoş vakit geçirebilecekleri bir mekân haline getirilecek.

Belediye sosyal tesislerinin ilçeye daha yakışır bir hale getirileceğini ifade eden Belediye Başkanı “İlçemizde estetik mekânlar oluşturulması için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Belediyemizin en önemli sosyal tesislerinden olan Belediye sosyal tesisleri ve çevresinin yeniden halkımıza kaliteli bir hizmet vermesi için arkadaşlarımız yoğun çalışıyor. En kısa zamanda çalışmaları tamamlayıp, bu güzel tesisimizin hizmet sunmaya başlamasını sağlayacağız. Çalışmalar esnasında yaşanan sıkıntılar ve halkımıza vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı göstermiş oldukları hoşgörüye ve parkın tamamlanması için yoğun çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim " dedi.